logo

MST CONSTRUCTION EQUIPMENT YATIRIM A.Ş.

MST CONSTRUCTION EQUIPMENT YATIRIM A.Ş.
  • 10 HAZ
  • 2021

MST CONSTRUCTION EQUIPMENT YATIRIM A.Ş.

Sosyal Sorumluluk Projesi (MYK) kapsamında MST CONSTRUCTION EQUIPMENT YATIRIM A.Ş. ile Yapılmıştır

GAZİANTEP SANAYİ ODASI İŞTİRAKİ OLAN GAZİANTEP MESLEKİ YETERLİLİK SINAV BELGELENDİRME VE DANIŞMALIK A.Ş. ile SAYIN TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş.. arasında Mesleki Yeterlilik Kurumu teşvikleri kapsamında Üretici Firma Protokolü imzalanmıştır.

GAZİANTEP SANAYİ ODASI İŞTİRAKİ OLAN GAZİANTEP MESLEKİ YETERLİLİK SINAV BELGELENDİRME VE DANIŞMALIK A.Ş Ulusal ve Uluslararası geçerliliği olacak belgelendirme faaliyetleri ile   

(15UY0205-3) (Revizyon: 020)      Köprülü Vinç Operatörü 

(15UY0205-3) (Revizyon: 020)      Köprülü Vinç Operatörü 

 

 

Ulusal Yeterliliklerinde yapılacak uygulamaların uzman ustalar tarafından yapılmasını, buna bağlı olarak ülkemizdeki inşaat işçiliği kalitesinin artırılmasını, marka değerinin korunmasını, işçilik hatalarına bağlı müşteri şikayet ve maliyetlerinin asgariye indirilmesini ve rekabet gücünün artırılmasını hedeflemektedir.

Bu nedenle GASBEM A.Ş.  11UY0039-3) (Revizyon: 02)        Ön İplik Operatörü ,(11UY0036-2) (Revizyon: 01)       İplik Bitim İşleri Operatörü ve  (11UY0037-2) (Revizyon: 01)       İplik Eğirme Operatörü   branşında faaliyet gösteren ustaların MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi almasına destek vermektedir.

 

 

MST CONSTRUCTION EQUIPMENT YATIRIM A.Ş. ...   Sosyal Sorumluluk Projesi (MYK) teşvikler kapsamında, adayların   bağımsız ve tarafsız bir şekilde MYK belgesi sahibi olabilmesi için  ; TÜRKAK’tan akredite ve MYK tarafından yetkilendirilmiş GASBEM A.Ş.   ile Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarının yapılması için Üretici Firma protokolü imzalamış ve  MYK Belgesi sınavları GASBEM A.Ş.  Belgelendirme tarafından yapılacaktır. Sınavlarda başarılı olan ustalar katıldıkları branşa ait Mesleki Yeterlilik Belgesi’ni almaya hak kazanacaklardır.

Mesleki Yeterlilik Belgesi isteyen ustalarımızın 3 sınav hakkı bulunmaktadır. Mesleki Yeterlilik Belgeleri özel baskı merkezinde taklit edilemeyecek bir şekilde ve çift dilde üretilmekte olup beraberinde Mesleki Yeterlilik Kimlik Kartı verilmektedir.

 

Yukarıdaki yeterliliklerde başvuru yapan ve sınavda başarılı olan adayların sınav ücretleri İşsizlik Sigortası Fon'undan karşılanacaktır.

Başvuru Herkese Açıktır!

Müracaat: 0342 502 10 20

info@gasbem.com


Tüm Haberler