logo

GASBEM’DE MYK SINAVLARI YENİDEN BAŞLADI

GASBEM’DE MYK SINAVLARI YENİDEN BAŞLADI
  • 03 HAZ
  • 2020

GASBEM’DE MYK SINAVLARI YENİDEN BAŞLADI

Sayın Üyemiz; 

 

Koronavirüs (COVID-19)'a karşı tedbir amaçlı olarak, MYK tarafından durdurulan MYK Belgesi Teorik ve Performans sınavları alınan ek tedbirler ile 03.06.2020  tarihi itibari ile yeniden başlamıştır. 

Sınav merkezlerimiz Covid 19 a karşı yeniden düzenlenmiş, firmalarda yapılacak sınavlar içinde ek tedbirler alınarak sınava girecek adayların güvenliği garanti altına alınmıştır.

 

Gaziantep Sanayi Odası Gaziantep Mesleki Yeterlilik Sınav Belgelendirme ve Danışmanlık A.Ş. olarak,  birçok kapsamda firmamız ve çözüm ortaklarımız ile bu sınavlara devam etmekteyiz. 

Tekstil,  Makine, Torna, Freze, CNC/NC, Plastik Enjeksiyon, Plastik Şişirme Film Üretim Operatörü (Ekstrüzyon) ,  Elektrik, Metal, Çelik Kaynakçısı, Köprülü Vinç, PVC v.b. GASBEM olarak sınavlarını yaptığımız uzmanlık  konularımızdan bazılarıdır. 

Bu sınavlar ile ilgili olarak işverene herhangi bir maddi külfet olmayacak, sınavı kazanan adayların sınav ücretlerinin tamamı İşsizlik Fonunda karşılanmaktadır.

 Yine firmalarımıza destek vermek amacıyla Sınav ve Belgelendirme Teminatları GSO –Gaziantep Sanayi Odası tarafından karşılanmaktadır.  GSO üyesi olan firmalarımız, şirketleri adına verecekleri Teminat Mektubunu ve /veya peşinat, GSO tarafından karşılanmaktadır.

 

Bilgilerinize sunarız.

 

 

Saygılarımızla.

Kürşat GÖNCÜ

GASBEM A.Ş.

 

 

 

 


Tüm Haberler